اصول و مراحل قبل و بعد از کاشت نشا

مهم‌ترین اصول، مراحل و آماده سازی زمین قبل از کشت نشا و کوددهی و نگهداری نشا پس از کاشت

در این لایو اینستاگرام سعی‌شده‌است به سؤالات بسیار متداولی که کشاورزان و عزیزان زحمت‌کش عرصۀ کشاورزی می‌پرسند، از قبیل اصول کاشت، مراحل آماده‌سازی زمین،  اصول و نحوۀ ضدعفونی صحیح، اصول و قواعد مبارزه با علف هرز، روش به حداقل رساندن تلفات نشاها و جلوگیری از شیوع قارچ  پاسخ داده‌شود.

تمامی این نکات در تجربه و تحقیقات میدانی بسیار گسترده جمع‌آوری شده، به‌صورت تجربی و علمی در مزارع به‌کار گرفته ‌شده‌اند. نکتۀ طلایی درکشت نشاء تغذیه و ضدعفونی مجدد آن پیش از کاشت است. شناخت بستر کشت، خواه زمین کشاورزی و یا گلخانه، بسیار مهم می‌باشد. برنامه‌ریزی در انتخاب نوع سم در اصلاح بستر و سلامت نشاء پس از کاشت نقش مهمی دارد.

بعد از مرحلۀ کاشت طولانی‌ترین مرحلۀ کشاورزی، داشت، آغاز می‌شود که مهم‌ترین دوره در بازدهی و باردهی گیاه است. این دوره حساسیت‌ترین دورۀ رشد گیاه محسوب‌می‌شود. برآیند تغذیه و نگهداری از گیاهان در نهایت موجب بازدهی بیشتر خواهدبود. اوایل کاشت گیاه در زمین اصلی از حساسیت بیشتری برخوردار است. مدیریت صحیح و مواد غذایی مناسب موجب قوی‌تر شدن گیاه در مقابل تنش‌های محیطی می‌گردد. در طی این دوره، عملیات سم‌پاشی، محلول‌پاشی و کوددهی جهت رشد رویشی بیشتر گیاه و کاربرد ریزمغذی‌ها جهت گل‌دهی و میوه‌دهی بهتر انجام‌می‌گیرد.

مقالات پیشنهادی

این پست برای شما مفید بود؟

با کلیک بر روی ستاره به این مقاله امتیاز دهید! (بالاترین امتیاز ستاره سمت چپ)

میانگین امتیاز 3.4 / 5. مشارکت‌کننده‌ها: 20

اولین نفری باشید که به این مقاله امتیاز می‌دهد!

اگر این مقاله را دوست داشتید و مفید بود ...

این مقاله رو در شبکه های اجتماعی به اشتراک بذار!

از این که این مقاله برایتان مفید نبود متاسفیم!

چگونه این مقاله رو بهبود بدیم؟

به ما بگو چطور بهتر شیم؟

منتظر دیدگاه شما هستیم! ارسال دیدگاه

دیدگاه خود را ارسال کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*